products

SS Hoog - van het het Systeem de Roestvrije LuchtdieSpoor pp van de dichtheidsopslag Plank Chrome voor Gang wordt geplateerd - in Diepvriezers

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China, Guangdong
Merknaam: Simply
Certificering: NSf
Modelnummer: Sii-TRS03
Min. bestelaantal: 1*20GP
Prijs: 50--100 US$/ set
Verpakking Details: Bruin karton
Levertijd: 35 dagen voor aangepast
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram, D/A
Levering vermogen: 2000 containers/jaar
Gedetailleerde informatie
Materiaal: Koolstofstaal of SS Type: Opslag het Opschorten & Rekken
Toepassing: koude ruimte, diepvriezers Plaats van herkomst: Guangdong China
Merknaam: Simply MOQ: 50 sets
inpakken: karton de plank eindigt: Polymeer voor planken
kleur: Kan worden aangepast Certificering: NSF
Functie: geen hulpmiddelenassemblage plank: Volledig Regelbaar elke 1“
Structuur: Slag neer Het zoute & Nevel Testen: 24 uren
Statisch Ladingsgewicht: 250kg elke plank Postdia: 25.381.0mm
Post fiish: epoxypoederdeklaag
Hoog licht:

high density shelving storage

,

high density shelving system


Productomschrijving

Het roestvrije chroom van de luchtdiespoorpp plank voor walk-in diepvriezers wordt geplateerd 

 

In het algemeen, wordt het systeem door een luchtdiespoor geleid van op zwaar werk berekend aluminiummateriaal wordt gemaakt, kunnen de planken gemakkelijk worden bewogen. maximaliseer vloerruimte door de voetafdruk van het opslaggebied voor ruimtebesparende opslagsystemen te verminderen, ondertussen, mobiel opschortend systeem dat gemakkelijk is te installeren en te werken. Het systeem verstrekt volledige flexibiliteit, zodat kunnen onze klanten de meest efficiënte opslag bereiken mogelijke.

 

 

Om de stabiliteit en de begeleiding van de eenheid te verbeteren, is het hoogste-Spoorsysteem ontworpen met twee aluminiumuitdrijvingen; men om de op zwaar werk berekende bever te leiden rijdt bij de basis van de eenheid en die in het lucht volgende systeem wordt gebruikt om de nylon lagers bij de bovenkant van de eenheid in te pakken. De nylon lagers zijn me geen lawaaierig wanneer in verrichting verzet, tegen schuring en zijn ongelooflijk bestand tegen slijtage.

 

industrieel opschortend systeemroerend goed

 

Luchtspoordraad het Opschorten toepassingen.

 

Het Hoogste spoor mobiele opschorten wordt ontworpen om opslagcapaciteit in een brede waaier van commerciële, voedsel en gezondheidszorgmilieu's te verbeteren. kan aan opslag en gemakkelijk toegangsverbruiksgoederen worden gebruikt aangezien draad het opschorten visuele toegang verleent.

Deze hoogste spoorhigh-density opschortende systemen zullen inventaris voor medische, elektronische, schone ruimten, laboratoria, steriele opslag, en industriële toepassingen opslaan. geschikt voor de meeste gebieden binnen het ziekenhuis met inbegrip van steriele opslaggebieden, noodsituatieafdelingen, provisiekamers, afdelingen, laboratoria en poliklinieken, enz.

 

SS Hoog - van het het Systeem de Roestvrije LuchtdieSpoor pp van de dichtheidsopslag Plank Chrome voor Gang wordt geplateerd - in Diepvriezers 1

 

Hoogste de Opslag Opschortende Eigenschappen van de Spoordraad

 

  • Bouw: Draad opschortende die eenheden van industrieel-rangchroom worden gemaakt.

  • Snelle installatie, Gemakkelijke doe-het-zelf- assemblage met een paar basishulpmiddelen. En geen hulpmiddelen vereisten toen het assembleren van de planken & de posten.

  • Hoogste Sporen: Luchtdiespooruitdrijving van op zwaar werk berekend aluminium wordt vervaardigd die jaren van de op zwaar werk berekende en betrouwbare dienst verzekeren

Gemaakt van op zwaar werk berekende aluminiumuitdrijvingen met industriële lagers die jaren van de betrouwbare dienst verzekeren.

 

  • Mobiele Opschortende Eenheden: De mobiele unitten komen met 74“ hoge chroomposten (1“ in diameter). De eenheden komen met 5“ wielen en doughnutbumpers.

  • Stationaire Beëindigeneenheden: De stationaire eindeenheden komen met 86“ hoge chroomposten (1“ in diameter) en het regelbare verankeren footplates.

  • Planken: Alle planken zijn regelbaar op“ centra 1. De draadplanken staan luchtcirculatie, lichte penetratie voor beter zicht, en minimale stofaccumulatie toe.

  • De Capaciteit van het plankengewicht: Schort tot lange 48 op“ hebben 800 pond. de capaciteit van de gewichtslading; planken 60“ en breder hebben 600 pond. de capaciteit van de gewichtslading (op gelijk verdeelde, nonimpact ladingen wordt gebaseerd die). De maximumcapaciteit van de mobiele unitlading is 1.200 pond.

  • Wielen: 5“ stijve niet-in de war brengt wielen met doughnutbumpers. Het nationale Embleem van de Hygiënestichting

  • Dit product is NSF-norm.

  • Installatie: Gemakkelijke doe-het-zelf- assemblage met een paar basishulpmiddelen.

geen de draad van de hulpmiddelenassemblage het opschorten

Toebehoren:

 

 Plastic (Facultatieve) Bakeigenschappen

 

Houd delen & levering in duidelijk gezicht in duidelijke bakken & vultrechters bij draad het opschorten. Gebruik meer van uw verticale bergruimte en verbeter opslagorganisatie voor gezondheidszorg, voedselverwerking, geneesmiddel en veel andere toepassingen.

De plankenbakken zijn de meest economische manier om delen en componenten op te slaan. Het heeft een ingebouwd achtergedeelte hanglock dat het om uit toestaat over te hellen - het zal op zijn plaats blijven terwijl u opnieuw bevoorraadt of delen trekt. Een brede vultrechtervoorzijde verleent volledige toegang tot de inhoud. De randen worden versterkt voor toegevoegde sterkte.

Ideaal voor recycling, delenopslag, hulpmiddelen en de toepassingen van het pakhuispunt. De injectie van high-density polyethyleen wordt gevormd, het is gemakkelijk schoon te maken, verzet zich tegen roest, corrosie, en de meeste chemische producten dat. De extra dikke zijgevels met het versterken van ribben geven hen een ruw 100 pond. stapelcapaciteit per bak. De grote greep zijhandvatten maken de behandeling van hen een wind.

Kies van een verscheidenheid van bakkleuren.

plastic bakken die opslag opschorten

 

(De facultatieve) Mand van het draadnetwerk

 

Elimineert stof die op de basis van de mand verzamelen.

Het dichte netwerkontwerp staat opslag van kleine punten toe.

Lichtgewicht en robuust ontwerp.

Verdelers: het aanbieden van veelvoudige posities over de mand.

 

SS Hoog - van het het Systeem de Roestvrije LuchtdieSpoor pp van de dichtheidsopslag Plank Chrome voor Gang wordt geplateerd - in Diepvriezers 4

Garantie:

 

De Beperkte Garantie van de fabrikant: Chrome-Éénjarig Opschorten, Sporen & Wielen vijf-Jaren.

 

draad opschortende fabriek met de garantie van de het levenstijd

 

Contactgegevens
simplyindustrial

Telefoonnummer : +8615992467547

WhatsApp : +8618680059866